Contact Formulier

2 + 0 = ?

Mail ons

We vinden het altijd leuk om positieve mails te ontvangen en weer eens wat te horen van vergeten vrienden of bekenden. Misschien zijn we jouw helemaal vergeten te vermelden in onze weblog. Dat is dan niet opzettelijk gebeurd: we hebben in die 18 jaar zoveel mensen de revue zien passeren. Maar dit is de plek om ons ons geheugen op te frissen.

Heb je vragen over de website, zijn we iets vergeten of wil je wellicht iets weten of aanvullen? Dan vinden we het heel leuk om iets van je te horen en kan je het contact formulier invullen.

Wil je een eigen verhaal vertellen en vereeuwigen op deze website? Hartstikke leuk, maar dat kan dan dan beter via email. Vink het vakje: “Verhaal toevoegen” op het contact formulier aan, verstuur het en dan nemen wij contact met je op. Je kan dan jouw verhaal rechtstreeks naar ons mail adres sturen in een word of notepad bestand.

Voorwaarden:

  • Het moet een leuk verhaal zijn om te lezen en moet niet uit 10 woorden bestaan.
  • Ons bedrijf dient wel als een rode draad door je verhaal te lopen. In een positieve zin. De tijd van gezeur is voor ons voorbij.
  • Er moeten foto’s bij zitten want een verhaal is pas echt als er foto’s van zijn. Minimaal 3.

Dus klim in die pen en je verhaal op! Voordat je het weet is het vergeten en dan is het voor niets geweest. Hier krijgt het tenminste de plek die het verdiend!

Kom ook naar onze jaarlijkse reunie!

We streven ernaar om 1x per jaar iets leuks te gaan ondernemen met alle bekenden, vrienden en klanten van vroeger! Ga naar deze pagina en zet jezelf op de gastenlijst!